Beoordelingen van Halal Fried Chicken Rotterdam

Recente recensies

4.0
Youssef
2 april 2024

Het was druk en alsnog op tijd opgehaaldšŸ‘

Anoniem
1 april 2024

Prima bestelling ontvangen

Sanći
20 maart 2024
Sanći
12 maart 2024
Zaka
10 januari 2024

Slechte kip. Duidelijk niet vers

Hilal
6 januari 2024

Eten was koud en bezorger duurt langer altijd zo laat

Ikram
31 december 2023

Top en netjes!!! En natuurlijk heerlijk!

Dhr. Mohammad
31 december 2023

Er werden te kleine hotwing stukken meegegeven. Een halve hotwing is geen hele unit, waar ik wel voor heb betaald. Helaas gedragen deze halal tenten zich steeds klantonvriendelijker en blijft redelijkheid en kwaliteit ver ondermaats. Bezorging was echter wel snel, kudos daarvoor.

Sanci
30 december 2023
Ferry de Vries
23 december 2023

Te laat bezorgd. Totaal bedrag was 41,65 en gaf de bezorger 42 euro. Vervolgens draaide hij zich om en liep weg zonder te bedanken of te vragen of ik nog wisselgeld terug wilde hebben. Onbeschofte kerel.

Faouzi
28 november 2023

Helaas laatste 4x echt koude frietjes en burgers ondanks comment, jammer want ik het begin was dit anders

Sanci
24 oktober 2023
Mohammad
16 oktober 2023

Een aantal hotwings smaakten te muf en oud, andere waren wel goed maar ze waren dus niet allemaal vers qua smaak.

Sanci
8 oktober 2023
Sanci
3 oktober 2023
Anoniem
14 september 2023

Het is echt heel jammer , altijd wanneer ik bestel het eten koud aankomt. Terwijl als je op locatie bij jullie eet is het gewoon goed. Als.je bijna een uur moet wachten op het eten dan verwacht je op z'n minst dat het warm is. Heel jammer helaas.

Ysha
12 september 2023

Geweldig als altijd

Fariƫl Ishaak
4 september 2023

Mijn ervaring, petje af voor jullie. Ik had mijn bestelling netjes ontvangen.

Stanley Verheul
17 juli 2023

Bestelling was te laat maar het was nog wel goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanci
21 juni 2023
Sanci
26 mei 2023
Sanci
16 mei 2023
Sanci
9 mei 2023
Sanci
24 april 2023
Sanci
26 maart 2023
Ozzy
22 februari 2023
Sanci
9 februari 2023
Turan
4 februari 2023
Thea
17 januari 2023

Wilde is ergens anders wat proberen, en bestelde hier voor de 1e x. Helaas was alles koud, bezorger deed er ook erg lang over. Had al zo een vermoeden toen ik hem over mijn galerij zag lopen, beetje jammer

H
16 januari 2023

De burgers waren heel zompig. De patatjes wel lekker vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Zuid
13 januari 2023
L
12 januari 2023

Eten was matig niet echt smaakvol en koud.

LaĆÆla
12 januari 2023

Eten was vers zoals altijd en super lekker! Ik bestel altijd bij HFC en tot dusver altijd tevreden. Tot gauw!

Sanci
10 januari 2023
Sanci
16 december 2022
Monteiro
27 november 2022

Eten was lekker warm en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanci
16 november 2022
Anoniem
8 november 2022

Niet lekker, zware teleurstelling

Sanci
23 oktober 2022
Alex
2 oktober 2022
R
14 september 2022

Eten was prima en netjes op tijd geleverd

Anoniem
25 augustus 2022

Friet was koud. Spicy kipburger erg lekker!

Fatih
24 augustus 2022

Zoals ik al zei bij mijn bestelling. Ik bestelde de eerste keer bij jullie via Thuisbezorgd. Dit is de tweede keer dat ik eten bij jullie haal. Weer fantastische service. Dank!!

Hiloss
18 augustus 2022
Asma
17 augustus 2022

Ik was in shock van hoe snel het eten er was. Super snelle bezorging! Zelfs de friet was nog warm. Complimenten daarvoor. Vond de kip in de rostiburger helaas wel echt taai en te dik, viel niet in te bijten. Misschien volgende keer een andere burger proberen.

hhilosx
11 augustus 2022
W
6 augustus 2022

Heerlijk als gewoonlijk. šŸ˜

hhilosx
28 juli 2022
Anoniem
23 juli 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten, zeker een aanrader!

Anoniem
21 juni 2022

Kwaliteit was onvriendelijk en deed moeilijk bij het stellen van vragen

Yasin
24 mei 2022

Jammer dat onze kleine meid geen speelgoed kreeg in haar kids menu. Voor de rest 1 woord Super!

Fn
16 mei 2022

Prima, lekkere eten. Gekozen om een bestelling over een halfuurtje af te halen. Stond op tijd klaar, vriendelijke medewerkster.

D
3 mei 2022

De bestelling kwam op tijd. Alles was nog heerlijk warm en de smaak was geweldig!! Echt een aanrader!!

Manal
30 april 2022

Kreeg het eten zelfs tijdens de ramadan 15 minuten voor tijd warm mee naar huis.

Leendertse
27 maart 2022

Eten was goed van smaak, alleen was het bijna afgekoeld. Desondanks toch goed van genoten. Fijn dat er ruim keus is in eten en drinken. Verbeterpunten: - graag openingstijden of bezorgtijden op de website vermelden. Kan ik nu nergens vinden. - frisdranken kaart aanpassen. De keuze komt niet overeen met wat je krijgt. Ik heb gekozen voor cola light en Fanta. Ik kreeg Pepsi en sisi +: - bestellen op eigen website ipv een bezorgmedium. Fijn dat je per mail op de hoogte wordt gehouden van de bestelling/bezorging - website ziet er kwalitatief goed uit en is overzichtelijk Over het algemeen heel tevreden!

Youssef
24 maart 2022

Eten was weer heel lekker, sfeer was leuk.

Ano
15 maart 2022

Top, heerlijk eten, warm en knapperig, zelfs bij bezorging

Westzijde
14 maart 2022

Die kip was echt southside man sooowwww Southside eh mattie wejoooowww

Alen
6 maart 2022

Heerlijk! Wij hebben het laten bezorgen en de friet was nog altijd krokant. Ik garandeer dat het beter is dan de slappe friet van de gele M. De hamburgers die we besteld hadden waren ook top. Wij gaan hier vaker bestellen.

Gul
4 maart 2022

Snelle bezorging

Faisal Aziz
18 februari 2022
Ama
5 februari 2022
..
26 januari 2022
Hanane
15 januari 2022

De Hotwings zijn helaas wat aan de zoutige kant. De beef burger was goed alleen het gehakt iets te droog. De Andaluse burger mocht best wat meer saus hebben. De Double burger was ook goed helaas ook weinig saus.Dit is mijn persoonlijke ervaring, zie het als een feedback hopelijk wordt er iets meegedaan. Verder veel succes!

Tante van een paar jongens daar! ;)
13 januari 2022

Zooww lekker! Leuk praatje aan de telefoon en goed advies van de jongens! Super lekker gegeten! En gave fidget voor die kleine. Sjoukran!

MK
19 december 2021

De kipburger en kipnuggets waren te weinig gefrituurd waardoor het niet te eten was. Overige bestellingen waren goed

Nina
21 november 2021

Heerlijk gesmaakt.

Faat
13 november 2021

Eten was vers en heel warm Service was top!