Reviews from Halal Fried Chicken Rotterdam

Recent reviews

4.0
R
14 September 2022

Eten was prima en netjes op tijd geleverd

Anoniem
25 August 2022

Friet was koud. Spicy kipburger erg lekker!

Fatih
24 August 2022

Zoals ik al zei bij mijn bestelling. Ik bestelde de eerste keer bij jullie via Thuisbezorgd. Dit is de tweede keer dat ik eten bij jullie haal. Weer fantastische service. Dank!!

Hiloss
18 August 2022
Asma
17 August 2022

Ik was in shock van hoe snel het eten er was. Super snelle bezorging! Zelfs de friet was nog warm. Complimenten daarvoor. Vond de kip in de rostiburger helaas wel echt taai en te dik, viel niet in te bijten. Misschien volgende keer een andere burger proberen.

hhilosx
11 August 2022
W
6 August 2022

Heerlijk als gewoonlijk. šŸ˜

hhilosx
28 July 2022
Anoniem
23 July 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten, zeker een aanrader!

Professor
14 July 2022

Ik heb niet een m'n bestelling ontvangen. Dit vind ik nogal buitengewoon onprofessioneel.

Anoniem
21 June 2022

Kwaliteit was onvriendelijk en deed moeilijk bij het stellen van vragen

Yasin
24 May 2022

Jammer dat onze kleine meid geen speelgoed kreeg in haar kids menu. Voor de rest 1 woord Super!

Fn
16 May 2022

Prima, lekkere eten. Gekozen om een bestelling over een halfuurtje af te halen. Stond op tijd klaar, vriendelijke medewerkster.

D
3 May 2022

De bestelling kwam op tijd. Alles was nog heerlijk warm en de smaak was geweldig!! Echt een aanrader!!

Manal
30 April 2022

Kreeg het eten zelfs tijdens de ramadan 15 minuten voor tijd warm mee naar huis.

Leendertse
27 March 2022

Eten was goed van smaak, alleen was het bijna afgekoeld. Desondanks toch goed van genoten. Fijn dat er ruim keus is in eten en drinken. Verbeterpunten: - graag openingstijden of bezorgtijden op de website vermelden. Kan ik nu nergens vinden. - frisdranken kaart aanpassen. De keuze komt niet overeen met wat je krijgt. Ik heb gekozen voor cola light en Fanta. Ik kreeg Pepsi en sisi +: - bestellen op eigen website ipv een bezorgmedium. Fijn dat je per mail op de hoogte wordt gehouden van de bestelling/bezorging - website ziet er kwalitatief goed uit en is overzichtelijk Over het algemeen heel tevreden!

Youssef
24 March 2022

Eten was weer heel lekker, sfeer was leuk.

Ano
15 March 2022

Top, heerlijk eten, warm en knapperig, zelfs bij bezorging

Westzijde
14 March 2022

Die kip was echt southside man sooowwww Southside eh mattie wejoooowww

Alen
6 March 2022

Heerlijk! Wij hebben het laten bezorgen en de friet was nog altijd krokant. Ik garandeer dat het beter is dan de slappe friet van de gele M. De hamburgers die we besteld hadden waren ook top. Wij gaan hier vaker bestellen.

Gul
4 March 2022

Snelle bezorging

Faisal Aziz
18 February 2022
Ama
5 February 2022
Anoniem
3 February 2022

Eten was echt koud en de hamburger smaakte niet goed!

..
26 January 2022
Hanane
15 January 2022

De Hotwings zijn helaas wat aan de zoutige kant. De beef burger was goed alleen het gehakt iets te droog. De Andaluse burger mocht best wat meer saus hebben. De Double burger was ook goed helaas ook weinig saus.Dit is mijn persoonlijke ervaring, zie het als een feedback hopelijk wordt er iets meegedaan. Verder veel succes!

Tante van een paar jongens daar! ;)
13 January 2022

Zooww lekker! Leuk praatje aan de telefoon en goed advies van de jongens! Super lekker gegeten! En gave fidget voor die kleine. Sjoukran!

MK
19 December 2021

De kipburger en kipnuggets waren te weinig gefrituurd waardoor het niet te eten was. Overige bestellingen waren goed

Nina
21 November 2021

Heerlijk gesmaakt.

Faat
13 November 2021

Eten was vers en heel warm Service was top!